Specijalizovani za grčka ostrva i Kipar

O nama

Najlepše i najbolje stvari u životu nastaju iz ljubavi... Tako je, sada već davne 1995. godine, naš mali tim doneo odluku da svoju ljubav prema grčkim ostrvima pretoči u turističku agenciju koja će svojim putnicima pružati jedinstvenu uslugu na našim prostorima. I tada je nastala turistička agencija "Kalodoukas Holidays".

Iz godine u godinu uvećavao se broj direktnih čarter letova, ka sve većem broju grčkih ostrva, uvodimo kombinovani boravak na više ostrva u okviru jednog paket aranžmana, brodske karte, individualne hotelske rezervacije... i polako, sa pravom stičemo epitet "specijalizovane agencije za grčka ostrva".

2015. godine, u sklopu obeležavanja 20 godina postojanja, činimo novi iskorak, promenom naziva agencije u MEDITERANEO HOLIDAYS, sa novim modernim vizuelnim identitetom, uz uvođenje novih tehnologija u naš rad, ali uz zadržavanje tradicionalno neposrednog kontakta sa našim klijentima, koji nam iz godine u godinu pružaju sve veće poverenje i još jači vetar u leđa...

Samim tim, naša odgovornost i obaveza prema našim putnicima postaje sve veća. Pažljivo biramo naše turističke vodiče i predstavnike na destinacijama, pažljivo biramo studije i apartmane, hotele, od onih malih, porodičnih, do onih najluksuznijih. Posedujemo i ekskluzivne ugovore sa velikim brojem hotela za tržište Srbije. Takođe, prednjačimo u konkurentnosti naših cena.

Normalno je da naši putnici, vremenom očekuju novitete, tako da svake naredne sezone u svojoj ponudi imamo nove paket aranžmane, destinacije, nove opcije za kombinovanje i nove smeštajne kapacitete. Dugogodišnje poslovanje sa grčkim partnerima, sa kojima smo ostvarili izuzetno prisne odnose i duboko poverenje, sa jedne strane, i naši zaposleni, sa druge strane, koji su lično obišli većinu destinacija i objekata, a koji se nalaze u našoj ponudi, garantuju najviši nivo usluge i pažnje prema svakom našem putniku.

Pozivamo Vas da posetite naše poslovnice, kako biste dobili sve potrebne informacije iz prve ruke i osetili duh Grčke i pre samog putovanja. Sa druge strane, prateći savremene trendove i poštujući vreme naših klijenata, omogućavamo telefonske rezervacije ili putem e-maila, plaćanje preko računa i podizanje dokumenata na samom aerodromu uz asistenciju naših službenika, pred polazak na put, bez potrebe da prethodno dolazite u našu agenciju.

Radujemo se godinama koje su pred nama i radujemo se vašim osmesima...

Vaš MEDITERANEO Holidays.

Adresa sedišta: Beograd, Slavonskih brigada 31
Matični broj: 17380699
Licenca: OTP 503/2020

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 300 eura  i garanciju putovanja za kategoriju licence A10 u visini od 50.000 eura. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište. Garancija po Ugovoru o Garanciji putovanja i davanja saglasnosti za izdavanje bankarske garancije broj 0022/2020 od 07.12.2020 zaključenog sa Primaocem garancije Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, Broj bankarske garancije  105060000000764881 od  „AIK BANKA” AD Beograd.
Primaoc bankarske garancije Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs.