Specijalizovani za grčka ostrva

O nama


Najlepše i najbolje stvari u životu nastaju iz ljubavi... Tako je, sada već davne 1995. godine, naš mali tim doneo odluku da svoju ljubav prema grčkim ostrvima pretoči u turističku agenciju koja će svojim putnicima pružati jedinstvenu uslugu na našim prostorima. I tada je nastala turistička agencija "Kalodoukas Holidays".

Iz godine u godinu uvećavao se broj direktnih čarter letova, ka sve većem broju grčkih ostrva, uvodimo kombinovani boravak na više ostrva u okviru jednog paket aranžmana, brodske karte, individualne hotelske rezervacije... i polako, sa pravom stičemo epitet "specijalizovane agencije za grčka ostrva".

2015. godine, u sklopu obeležavanja 20 godina postojanja, činimo novi iskorak, promenom naziva agencije u MEDITERANEO HOLIDAYS, sa novim modernim vizuelnim identitetom, uz uvođenje novih tehnologija u naš rad, ali uz zadržavanje tradicionalno neposrednog kontakta sa našim klijentima, koji nam iz godine u godinu pružaju sve veće poverenje i još jači vetar u leđa...

Samim tim, naša odgovornost i obaveza prema našim putnicima postaje sve veća. Pažljivo biramo naše turističke vodiče i predstavnike na destinacijama, pažljivo biramo studije i apartmane, hotele, od onih malih, porodičnih, do onih najluksuznijih. Posedujemo i ekskluzivne ugovore sa velikim brojem hotela za tržište Srbije. Takođe, prednjačimo u konkurentnosti naših cena.

Normalno je da naši putnici, vremenom očekuju novitete, tako da svake naredne sezone u svojoj ponudi imamo nove paket aranžmane, destinacije, nove opcije za kombinovanje i nove smeštajne kapacitete. Dugogodišnje poslovanje sa grčkim partnerima, sa kojima smo ostvarili izuzetno prisne odnose i duboko poverenje, sa jedne strane, i naši zaposleni, sa druge strane, koji su lično obišli većinu destinacija i objekata, a koji se nalaze u našoj ponudi, garantuju najviši nivo usluge i pažnje prema svakom našem putniku.

Pozivamo Vas da posetite naše poslovnice, kako biste dobili sve potrebne informacije iz prve ruke i osetili duh Grčke i pre samog putovanja. Sa druge strane, prateći savremene trendove i poštujući vreme naših klijenata, omogućavamo telefonske rezervacije ili putem e-maila, plaćanje preko računa i podizanje dokumenata na samom aerodromu uz asistenciju naših službenika, pred polazak na put, bez potrebe da prethodno dolazite u našu agenciju.

Radujemo se godinama koje su pred nama i radujemo se vašim osmesima...

Vaš MEDITERANEO Holidays.

Adresa sedišta: Beograd, Slavonskih brigada 31
Matični broj: 17380699
Licenca: OTP 138/2010

Garancija putovanja 300.000 EUR. Ugovor o garanciji putovanja je broj 0057/2019 od 24.01.2019 zaključen sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom tirustičkih agencija PU "YUTA", Beograd, ul. Kondina br. 14
Polisa broj 300060409 zaključena 29.12.2017 sa primenom od 25.01.2018.god. i Aneksom br.1 od 24.01.2019 Akcionarskog društva za osiguranje "DDOR Novi Sad".