HOTEL MUSES HOTEL
Destinacija: Kukunaries, SKIJATOS, 51
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Noćenje sa doručkom
Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak-švedski sto-samoposluženje).
Lokacija: Hotel se nalazi preko puta Strofilia jezera koje zajedno sa Koukounaries zalivom čini zaštićeni prirodni rezervat. Na oko 500m je čuvena Kukunaries plaža koja je više puta proglašena i za jednu od najlepših plaža u Evropi sa svojom zlatnom bojom peska i tirkiznom bojom mora.Ime je dobila po šišarkama koje padaju sa borovih stabala celom dužinom plaže.U blizini su i Mikri(mala) i Megali (velika) Banana. Hotel je sagradjen je u bašti sa puno zelenila, na oko 13km od grada Skijatosa. U blizini se nalazi autobuska stanica, a veliki broj taverni i prodavnica je na 5 minuta hoda od hotela.
Hotelski sadržaj: Kompleks je bungalovskog tipa, ima recepciju sa TV salom, bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima, bar i restoran sa velikom natkrivenom terasom (doručak je kontinentalni), a za mlađe tu je i igralište. Bežični internet dostupan je u svim javnim prostorijama hotela.
Sobe: sobe su prostrane opremljene kupatilom, terasom, klimom (uz doplatu) i frižiderom (uz doplatu), (neke od njih imaju i manju prostoriju za sedenje)