HOTEL MARBELLA CORFU
Destinacija: Agios Ioannis Peristeron, KRF, 51
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Sve uključeno
Usluga: All Inclusive (sve uključeno - doručak, ručak i večera - na bazi švedskog stola - samoposluženje, domaća alkoholna i bezalkoholna pića).
Lokacija: nalazi se na istočnoj obali ostrva, na uzvišenju u mestu Agios Joanis Peristeron. Od peščano-šljunkovite plaže deli ga prometna ulica. Do plaže stranke mogu doći nadzemnim i podzemnim prolazom. U neposrednoj blizini hotela u marketi, restorani i kafići. Autobuska stanica koja povezuje mesto sa glavnim gradom se nalazi ispred hotela.  Od grada Krfa je udaljen 17 km, a od aerodroma 15km. 
Hotelski sadržaj: hotel je kaskadno je građen sa glavnom zgradom i bungalovima i poseduje recepciju, Wi-Fi (besplatno), 6 restorana, 4 bara, bazen za odrasle i decu, ležaljke i suncobrane pored bazena i na hotelskoj plaži (besplatno), dečije igralište, mini klub, teniske terene, animacioni program, teren za odbojku, fitness, wellness i spa cenatr, stoni tenis, pozorište. Hotelska plaža je platforma nasuta peskom i ima bar sa baštom, a u nastavku je peščana plaža ovog mesta.
Standard sobe:  kupatilo sa fenom, klima (besplatno), SAT TV,  mini bar, sef (besplatno), Wi-Fi (besplatno), balkon/terasa.
Porodične sobe: kupatilo sa fenom, klima (besplatno), SAT TV,  mini bar, sef (besplatno), Wi-Fi (besplatno), balkon/terasa. Preporuka za smeštaj porodica - 2 odrasle osobe i dvoje dece - jedna veća soba sa dva kreveta i dva pomoćna ležaja.