HOTEL IKOS DASSIA RESORT
Destinacija: Dasija, KRF, 51
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Sve uključeno
Usluga: ultra All Inclusive (sve uključeno: doručak, ručak i večera – na bazi švedskog stola – samoposluženje, domaća alkoholna i bezalkoholna pića).
Lokacija: nalazi se na istočnoj obali, na peščanoj plaži u mestu Dasija. Od grada Krfa udaljen je 12km, a od aerodroma 13km. U neposrednoj blizini se nalaze kafići, restorani, taverne, marketi kao i autobuska stanica koja obezbeđuje dobru povezanost sa najbitnijim atrakcijama ostrva.
Hotelski sadržaj: recepcija, 7 a la carte restorana, bar, spa I wellness centar, dečije igralište, teniski teren, košarkaški teren, fitness sala, sauna, bazen za odrasle, bazen za decu i bebe (sa grejanjem), ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži (besplatno), zatvoreni bazen (sa grejanjem), klub za decu, bogat animacioni program, parking, Wi-Fi.
Sobe: kupatilo sa fenom, klima, SAT smart TV, mini bar, Wi-Fi, aparat za čaj/kafu, sef, balkon/terasu.
Napomena: gosti imaju mogućnost korišćenja nekoliko luksuznih restorana u gradu sa besplatnim transferom hotel-grad-hotel u okviru All Inclusive usluge, kao i jedan dan gratis rentiranja automobila za obilazak ostrva. Koncept All Inclusive