HOTEL SAMA HOTEL
Destinacija: Pitagorio, SAMOS, 51
Lokacija: Centar grada
Usluga: Noćenje sa doručkom
Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak-švedski sto-samoposluženje) / Polupansion - ručak ili večera u nekom od restorana u gradu po izboru gosta – EAT AROUND (set meni-posluženje: predjelo, glavno jelo, voće ili desert + gratis piće / čaša lokalnnog vina i veća flaša vode za 2 osobe).
Lokacija: nalazi se u samom centru najpoznatijeg grada na Samosu - Pitagorija, na 150m od peščano-šljunkovite plaže. U blizini nalaze se brojne prodavnice, restorani, kafeterije, barovi, klubovi.
Sobe: Hotel ima 14 soba koje imaju francuski balkon, kupatilo, TV, sef, telefon, Wi-Fi (besplatno u javnim prostorijama), mini frižider (uz doplatu), klima (uz doplatu), ketler, krevetac (uz doplatu).
Napomena: za neiskorišćene voucher-e ne postoji mogućnosti povraćaja novca.


 Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak)
Lokacija:Hotel se nalazi u samom centru najpoznatijeg grada na Samosu – Pitagorija, na 150m od plaže. Wi Fi dostupan u javnim prostorijama.Gostima je sve lako dostupno jer se u blizini nalaze brojne prodavnice, restorani, kafeterije, barovi, klubovi...Plaža je peščano –šljunkovita.
Sobe: Hotel ima 14 soba koje imaju balkon standardan ili francuski, kupatilo sa tušem i fenom, muzičku liniju, TV,sef,telefon i frižider. Sobe su klimatizovane i imaju ketler za kafu ili čaj.