HOTEL KONSTANTINOS PALACE
Destinacija: Pigadia, KARAPTOS, 51
Lokacija: Centar turističkog mesta
Usluga: Polupansion
Usluga: Polupansion (doručak i večera, švedski sto-samoposluženje).
Lokacija: Jedan od najluksuznijih na ostrvu Karpatos i smešten je u mestu Pigadia (grad Karpatos) na širokoj plaži. Udaljen nekoliko minuta od prodavnica i restorana, 600m od centra grada, 1,2km od luke Pigadia i 15km od aerodroma.
Hotelski sadržaj: Hotel se sastoji od 2 zgrade (glavna zgrada i nova aneks zgrada). Ima ukupno 215 soba: u glavnoj 130 soba a u novoj anex zgradi 85 soba. Raspored soba se određuje na licu mesta, u zavisnosti od raspoloživosti. Hotel ima glavni restoran, bar pored bazena, bar na petom spratu i bar u  lobiju, 3 bazena, recepciju, spa (uz doplatu), teretana, dečije igralište, mini market i suvenirnicu, ležaljke i suncobrane na plaži i pored bazena (besplatno). Peškiri za plažu uz depozit 10 eur po osobi.
Sobe: Sve sobe imaju klima uređaj (besplatno), TV, telefon, Wi-Fi (besplatno), sef (besplatno) uz depozit 10eur za ključ od sefa, mini frižider, kupatilo, balkon.
Hotel ima više tipovima soba: standardna soba, soba sa delimičnim pogledom na more, soba sa pogledom na more, junior suite i mezonet sa bazenom.