HOTEL MINERVA BEACH
Destinacija: Agia Marina, KRIT, 51
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Noćenje sa doručkom
Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak)
Lokacija: ovaj mali porodični hotel 2*sup (u procesu dobijanja 3*) se nalazi na samoj peščanoj plaži u poznatom turističkom mestu Agia Marina. Od grada Hanje, sa kojom je dobro autobuski povezan, je udaljen 9km, od aerodroma 22km. Prve prodavnice, marketi i restorani, kao i autobuska stanica nalazi se na 50m od hotela.
Hotelski sadržaj: recepcija, bar sa terasom za sedenje uz samu plažu, besplatne ležaljke i suncobrani u dvorištu hotela, odmah do plaže dok se na samoj plaži plaćaju, Wi-Fi (besplatan u svim delovima hotela). Gosti hotela mogu koristiti besplatno bazen kao i ležaljke i suncobrane pored bazena u hotelu Dore 4*.
Sobe: klima uređaj (besplatno), TV, telefon, sef, Wi-Fi (besplatno), frižider, ketler, pribor za pripremu čaja i kafe, fen, terasu/balkon.
Porodična soba se sastoji iz jedne prostorije, većih je dimenzija od standardne sobe, idealna je za smeštaj porodica sa decom i može imati bočni ili direktan pogled na more dok apartmani imaju fizički odvojene prostorije vratima. Treći i četvrti kreveti su standradnih dimenzija dok je peti krevet pomoćni na sklapanje.