HOTEL ADAMS BEACH HOTEL
Destinacija: Aja Napa, KIPAR, 160
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Noćenje sa doručkom
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak-švedski sto-samoposluženje)
Mogućnost doplate za polupansion (doručak/večera-švedski sto-samoposluženje) ili pun pansion (doručak, ručak, večera-švedski sto-samoposluženje)
Lokacija: nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži a do Nisi plaže se prelazi ulica, 3km od centra Aja Napa, 48km od aerodrome u Larnaki.
Hotel ima privatnu peščanu plažu sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji su besplatni dok je set dve ležaljke i suncobran, uz besplatan wi-fi na Nissi plaži (prelazi se ulica) 7,5€.
Hotelski sadržaji: recepcija, restoran, bar, spoljni bazen, bazen sa vodopadom, đakuzi na otvorenom, unutrašnji bazen (nije u funkciji za sezonu  2023.), dečiji bazen, tobogani za decu sa ograničenim radnim vremenom (besplatno), sushi bar/restoran, beach bar/restoran sa večernjim tematskim večerama i muzičkim programom, restoran na poslednjem spratu sa panoramskim pogledom na more, dečije igralište, dečiji mini klub otvoren u toku dana, spa centar, masaža (uz doplatu), turisko kupatilo), super market,  parking (besplatno), teniski tereni (rentiranje sa opremom - reketi i loptice cca 10€), stoni tenis, odbojka na plaži, večernja animacija za decu i odrasle. Kompleks sadži i malu pravoslavnu crkvu a pored hotela je taksi i autobuska stanica.
Sobe: klima uređaj (besplatno), SAT TV, sef (besplatno), Wi-Fi (besplatno), telefon, mini bar (uz doplatu), kupatilo sa fenom, balkon/terasa. Superior sobe i Junior suite imaju na korišćenje i set za pripremu kafe ili čaja.
Napomena: Hotel ima elegant sobe, elegant sobe sa pogledom na more, superior sobe, premium sobe, premium sobe sa pogledom na more, porodične sobe, porodične sobe sa pogledom na more, junior suite, junior suite sa pogledom na more i queen suite. Superior sobe mogu da prime 2 odraslih i 2 dece (dečiji kreveti su na sprat), u junior suite dvoje dece imaju krevet na sprat i pomoćni krevet.
Elegant sobe su oko 24kvm, superior sobe su oko 29kvm, junior suite oko 37kvm, queen suite je oko 65kvm.
Sobe u deluxe wingsu su samo za odrasle. Tipovi soba u Deluxe Wingsu: deluxe soba pogled bazen/delimičan pogled more, deluxe soba pogled more, super deluxe sa privatnim bazenom. Gosti u DeLuxe krilu imaju na raspolaganju poseban deo hotela sa bazenom.
Napomena: renoviran za sezonu 2023.
Cene dodatnih usluga su informativne iz sezone 2023