HOTEL SKIATHOS PALACE HOTEL
Destinacija: Kukunaries, SKIJATOS, 51
Lokacija: U neposrednoj blizini plaže
Usluga: Polupansion
Naše mišljenje 4*sup
Usluga: Polupansion (doručak / večera - švedski sto-samoposluženje)
Lokacija:Hotel se nalazi na uzvišenju, iznad čuvene Kukunaries plaže, na oko 10km od grada Skijatosa i 11km od aerodroma, oko 250m od Kukunaries plaže i oko 150m od male Marata plaže do koje vode stepenice (prelazi se ulica). Kukunaries plaža je ime dobila po šišarkama koje padaju sa borovog drveća celom dužinom plaže, više puta je proglašena za jednu od najlepših plaža u Evropi sa svojom zlatnom bojom peska i tirkiznom bojom mora. U blizinu su i  plaže Mikri(mala) kao i Megali (velika) Banana.
Hotelski sadržaj: Hotel ima recepciju, restoran, bar, bazen sa ležaljkama, frizerski salon, prodavnicu suvenira, teniski teren, stoni tenis i dečiji park. Hotel je pogodan za porodice sa decom. Hotel nema lift zbog niske spratnosti.
Standard sobe pogled brdo prizemlje – sobe koje se nalaze u prizemlju, imaju renovirana kupatila i imaju zajednicku terasu.
Standard sobe pogled brdo – sobe koje su kompletno renovirane, imaju sopstvenu terasu. Mogu biti u prizemlju ili na spratu.
Standard sobe sa pogledom na more -  sobe koje su renovirane, imaju sopstvenu terasu i nalaze se u prizemlju.
Deluxe soba - ove sobe imaju pogled na plažu. Sobe imaju komplet opremljeno kupatilo, fen, mini bar, sef, klimu, LCD/TV, telefon i muzičke radio kanale, balkon/terasa.
Superior deluxe soba - ove sobe imaju pogled na Koukounaries plažu. Sobe imaju komplet opremljeno kupatilo sa bade mantilom i papučama, fen, mini bar, sef, klimu, LCD/TV, telefon i muzičke radio kanale, balkon/terasa, dvd player.
Executive soba - ove sobe su kompletno renovirane i imaju lezaljke i suncobrane na terasi. Sobe imaju komplet opremljeno kupatilo sa bade mantilom i papučama, fen, mini bar, sef, klimu, LCD/TV, balkon/terasa.
Napomena: Besplatni mini bus više puta u toku dana vozi goste hotela do plaže Koukounaries kao i tri puta dnevno do grada. Ležaljke i suncobrani su uz doplatu na plažama Koukounaries i Marata.
Posteljina i peškiri se menjaju svaki drugi dan. Skiathos Palace animacija za decu