HOTEL OLD CASTLE
Destinacija: Oia, SANTORINI, 51
Lokacija: Centar turističkog mesta
Usluga: Noćenje sa doručkom
Usluga: Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluženje)
Lokacija: hotel se nalazi u mestu Oia, na severnom delu ostrva, 20 km od luke Santorini i 15 km od Nacionalnog aerodroma Santorini.
Hotelski sadržaj: Bazen, ležaljke i suncobrani, terasa za sunčanje, recepcija, ostava za prtljag, besplatan WiFi internet, masaža i kozmetički tretmani (uz dodatno plaćanje)
Sobe: klima uređaj, flat TV, Wi-Fi internet, telefon, sef, aparat za kafu/čaj, mini frižider, fen za kosu, peškirima, bade-mantil i papuče , peškiri za bazen.
Junior apartman sa pogledom na more: 30 m2, spavaća soba sa bračnim krevetom i prostorom za sedenje, kupatilo sa tuš kabinom, potpuno opremljena veranda sa pogledom na more, do 2 osobe.
Junior Cave Jacuzzi apartman Pogled na more: 35 m2, spavaća soba otvorenog plana sa bračnim krevetom i prostorom za sedenje, kupatilo sa tušem, zatvoreni đakuzi, potpuno opremljena veranda sa pogledom na more, do 2 osobe.
Jacuzzi apartman Pogled na more: 33-35 m2, spavaća soba otvorenog plana sa bračnim krevetom i prostorom za sedenje, kupatilo sa tušem i potpuno opremljena veranda sa đakuzijem na otvorenom i pogledom na more, do 2 osobe.
Superior đakuzi apartman sa pogledom na more: 35 m2, spavaća soba sa bračnim krevetom, prostor za sedenje sa sofom na razvlačenje, kupatilo sa tušem i potpuno opremljena veranda sa đakuzijem na otvorenom i pogledom na more, do 3 osobe.
Infiniti Pool Suite Pogled na more: 30-35 m2, spavaća soba otvorenog plana sa bračnim krevetom i prostorom za sedenje, kupatilo sa tušem, potpuno opremljena veranda sa infiniti bazenom i pogledom na more, do 3 osobe.