Specijalizovani za grčka ostrva i Kipar

Krstarenja


Krstarenje je jedinstveno iskustvo, avantura kombinovana sa izuzetnim komforom, trenucima privatnosti, druženjem sa prijateljima i porodicom. Na krstarenju vreme stane, a dani su ispunjeni raznim mogućnostima za proslavu važnih događaja u vašem životu.

Kvalitetni kruzeri, raznovrsnost usluga i ponuda koje odgovaraju razlicitim ukusima i preferencijama, topla dobrodošlica, upoznavanje novih kultura, pružaju vam predivna iskustva sadržana u samo jednom odmoru.

Jedna od pogodnosti koja se posebno izdvaja je mogućnost obilaska različitih usputnih destinacija, koje se nalaze na plovnom putu sa timom profesionalaca iz celog sveta, koji ce se potruditi da Vaš odmor učini posebnim.

Smešteni u luksuznoj kabini i bezbrižni na temu svakodnevnog pakovanja i raspakivanja gde brod služi i kao prevozno sredstvo i kao hotel koji nudi sve što možete pomisliti, ostaje samo da se prepustite uzivanju. Pažljivo odaberite svoju kabinu. Bilo da je to apartman sa pogledom na more ili sa pristupom spa centru, kabina sa privatnim balkonom ili ona u sredini broda, možete očekivati maksimalnu udobnost i kvalitet. Veliki izbor smeštajnih mogućnosti po najvišim mogućim standardima.
Na moru ćete plesati, prisustvovati gala večeri, biti očarani internacionalnim programom i zavedeni magijom pozorišta. Noćni život na brodovima nudi veliki izbor uzbudljivih doživljaja, bilo da ste izvođač ili gledalac.

Krstarenje kombinuje lepotu života na brodu sa velikim izborom izleta na kopnu. Lokalni vodiči, kao domoroci sa novog kontinenta, vodiće Vas u otkrivanju novih čuda pre nego što se vratite na brod obogaćene duše i sa širim pogledom na svet.