Specijalizovani za grčka ostrva i Kipar

HOTEL AMPHITRYON BOUTIQUE HOTEL  

Mesto: Rodos grad, RODOS, Grčka
Lokacija: Centar turističkog mesta
Usluga: Noćenje sa doručkom

Usluga: Noćenje sa doručkom/Polupansion-doručak/večera (švedski sto-samoposluženje)
Lokacija: nalazi se na odličnoj lokaciji u centru grada, preko puta velikog parka sa puno zelenila, na oko 500m od gradske peščano-šljunkovite plaže Psaropula, na oko 650m od gradske peščano-šljunkovite plaže Eli i na oko 200m od starog grada. U neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj kafića, taverni, brendiranih prodavnica.Od aerodroma je udaljen 15km.
Hotelski sadržaj: recepcija, sef (uz doplatu), restoran, bazen, bar pored bazena, Wi-Fi (besplatan u lobiju hotela), ležaljke i suncobrani pored bazena (besplatno).
Sobe: klima (besplatno), kupatilo, fen, TV, telefon, frižider, Wi-Fi (uz doplatu).
Porodična soba/Quadruple: soba veće kvadrature od standardne sobe (oko 34 m2) sa dva ležaja i dva pomoćna ležaja ili sofom na razvlačenje, klima (besplatno), kupatilo, fen, TV, telefon, frižider, Wi-Fi (uz doplatu).
Junior suite: sastoji se od dnevnog boravka u koji su smeštena dva ležaja i male spavaće sobe sa dva pomoćna ležaja (ukupne površine oko 38 m2), klima (besplatno), kupatilo, fen, TV, telefon, frižider, Wi-Fi (uz doplatu).
Pored standard i quadruple/junior suite sobe u hotelu postoje i drugi tipovi soba. Raspoloživost i cena su na upit (penthouse suite).
Napomena: sobe mogu biti sa privatnom ili zajedničkom terasom a neke sobe nemaju terasu, raspored dobijanja soba određuje recepcija hotela.