Specijalizovani za grčka ostrva i Kipar

HOTEL ADAMS BEACH HOTEL  

Mesto: Aja Napa, KIPAR, Kipar
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Noćenje sa doručkom

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak-švedski sto-samoposluženje)
Mogućnost doplate za
polupansion (doručak/večera-švedski sto-samoposluženje) ili pun pansion (doručak, ručak, večera-švedski sto-samoposluženje)
Lokacija: nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži a do Nisi plaže se prelazi ulica, 3km od centra Aja Napa, 48km od aerodrome u Larnaki.
Hotel ima privatnu peščanu plažu sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji su besplatni dok je set dve ležaljke i suncobran, uz besplatan wi-fi na Nissi plaži (prelazi se ulica) 7.5€.
Hotelski sadržaji: recepcija, restoran, bar, bazen, dečiji bazen, sushi bar/restoran, beach bar/restoran sa večernjim tematskim večerama i muzičkim programom (novo u sezoni 2022), dečije igralište, dečiji mini klub otvoren u toku dana, spa centar (masaža (uz doplatu), turisko kupatilo), parking (besplatno), teniski tereni, odbojka na plaži.
Sobe: klima uređaj (besplatno), SAT TV, sef (besplatno), Wi-Fi (besplatno), telefon, mini bar (uz doplatu), kupatilo sa fenom, balkon/terasa. Superior sobe i Junior suite imaju na korišćenje i set za pripremu kafe ili čaja.
Napomena: Hotel ima clasic sobe, superior sobe i junior suite. Superior sobe mogu da prime 2 odraslih i 2 dece (dečiji kreveti su na sprat), u junior suite dvoje dece imaju krevet na sprat i pomoćni krevet. Sobe u deluxe wingsu su samo za odrasle.
Klasik sobe su oko 24kvm, superior sobe su oko 29kvm, junior suite oko 37kvm.
Gosti u DeLux krilu imaju na raspolaganju poseban deo hotela sa bazenom.