Specijalizovani za grčka ostrva i Kipar

STUDIO MARILENA  

Cenovnici
Mesto: Dasija, KRF, Grčka
Lokacija: Na uzvišenju
Usluga: Noćenje

Usluga: Najam
Lokacija: Nalazi se u centru Dasije u blizini brojnih restorana, kafića prodavnica i taverni u krugu od 300 metara, na uzvišenju sa lepim pogledom na more, na 450 metara od peščano - šljunkovite plaže. Pored asfaltnog puta postoji i mala zemljana staza sa kraćim rastojanjem do plaže. Od glavnog grada i aerodroma udaljena je 12km.
Hotelski sadržaj: Kompleks poseduje veliko dvorište sa ležaljkama, okruženo maslinjacima i zelenilom. Gostima vile je na raspolaganju roštilj kao i besplatno korišćenje bazena susednog objekta Mirabello (30m).Vila poseduje parking.
Studija: Sva studija imaju mini kuhinju opremljenu osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, frižider, kupatilo, SAT TV, Wi-Fi (uz doplatu) klimu (uz doplatu), sef(uz doplatu), terasu/balkon. Mogu biti na spratu i u prizemlju.

Napomena: Transfer autobusom od aerodroma nije moguće organizovati do samog kompleksa pa je deo puta potrebno preći pešice. Ne preporučuje se osobama koje imaju problem sa pešačenjem jer je kompleks na uzvišenju iznad glavnog puta.