Specijalizovani za grčka ostrva i Kipar

HOTEL MINERVA BEACH  sup

Mesto: Agia Marina, Hanja, KRIT, Grčka
Lokacija: Na samoj plaži
Usluga: Noćenje sa doručkom

Usluga: noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak), moguća doplata za večeru u hotelu Dore 4* (švedski sto-samoposluženje)
Lokacija: ovaj mali porodični hotel 2*sup (u procesu dobijanja 3*) se nalazi na samoj peščanoj plaži u poznatom turističkom mestu Agia Marina. Od grada Hanje, sa kojom je dobro autobuski povezan, je udaljen 9km, od aerodroma 22km. Prve prodavnice, marketi i restorani, kao i autobuska stanica nalazi se na 50m od hotela.
Hotelski sadržaj: recepcija, bar sa terasom za sedenje uz samu plažu, ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu 8€ komplet dve ležaljke i suncobran, Wi-Fi (besplatan u svim delovima hotela).
Sobe: klima uređaj (besplatno), TV, telefon, sef, Wi-Fi (besplatno), frižider, ketler, pribor za pripremu čaja i kafe, fen, terasa/balkon.
Hotel raspolaze standard sobama i porodicnim sobama (postoje dva tipa soba). Porodična soba(open plan) se sastoji iz jedne prostorije, većih je dimenzija od standardne sobe, idealna je za smeštaj porodica sa decom i može imati bočni ili direktan pogled na more. Porodične sobe- imaju spavaću sobu i dnevni boravak, fizički odvojene prostorije vratima. Treći i četvrti kreveti su standradnih dimenzija. Bebi krevetac besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije). Postoje sobe sa pogledom na more, sa delimičnim pogledom na more kao i sobe koje su iznad puta, raspored određuje recepcija hotela po dolasku.