POVRATAK NA NIVO:

Usluge agencije

PAKET ARANŽMANI 
Ukoliko se odlučite da putujete sa nama, vrlo brzo ćete uvideti zbog čega svi naši putnici uvek govore lepo o nama i svake godine iznova dele sa nama nezaboravne trenutke letnjih sezona. Kvalitet usluga naše agencije se ogleda i u tome što mi brinemo o svim našim putnicima.
U svakom trenutku, naši vodiči-predstavnici su prisutni. Oni Vas vode od trenutka kada pođete na put, pa sve do trenutka dok se ne vratite. Naši vodiči imaju bogato iskustvo, pa tako možete biti sigurni da će Vas uvek uputiti i odvesti na najbolja i najlepša mesta u gradu.
Takođe, naši vodiči će Vas voditi na mesta prema Vašem raspoloženju, od najmirnijih - za opuštanje i uživanje, pa sve do najvatrenijih, najbučnijih i najluđih.
Dakle, samo treba da kažete našim vodičima šta želite toga dana da radite ili da vidite.


KREIRAJTE SAMI SVOJ PAKET ARANŽMANU mogućnosti smo da Vam ponudimo specijalnu uslugu da sami kreirate svoj paket aranžman shodno Vašim željama i potrebama.
U agenciji Mediteraneo holidays možete kupiti i brodske karte grčkih prevozioca te posetiti nekoliko različitih ostrva a na put krenuti i sa svojim ljubimcem na 4 točka.
U ovom slučaju boravište, broj provedenih dana i ostalo birate shodno svojim mogućnostima...


PUTNO OSIGURANJEU našim poslovnicama možete izvršiti i uplatu putnog osiguranja koje je jedan od uslova za putovanja bez viza. Na graničnom prelazu, službena lica Vam mogu tražiti polisu osiguranja na uvid i onemogućiti Vam ulazak u zemlju ukoliko isto ne posedujete


VIZA 
Od 19. decembra 2009. godine građanima Srbije vize nije potrebna viza da bi putovali 25 zemalja članica Evropske unije (EU), kao i u tri zemlje koje nisu članice EU, a koje su deo šengenskog sporazuma. Građani Srbije koji imaju biometrijski pasoš, sada mogu slobodno da putuju u ove zemlje u kraće posete u trajanju do 90 dana svakih 6 meseci (180 dana). Više informacija mozete dobiti uvodim u brosuru EU
www.europa.rs/upload/documents/press/PutovanjeBezVizaZaGradjaneSrbije2.pdf
Putnici koji i dalje imaju stare "plave" pasoše i dalje su u obavezi da obezbede individualnu vizu za putovanje
 
 
Ako se pitate zašto baš da putujete sa nama, ovo su samo neki od odgovora:

 • Zato što pružamo kvalitetnu i profesionalnu uslugu u koju su se mnogi naši putnici do sada uverili.
 • Zato što nudimo letovanje za svačiji džep. Znači od najjejftinijih, ali ne i nekvalitetnih aranžmana, pa sve do najkvalitetnih i DE LUX aranžmana. Sve u zavisnosti od toga šta želite.
 • Nudimo samo kvalitetne hotele i apartmane.
 • Sa nama ćete imati sjajnu zabavu i druženje koje će Vam ostati u sećanju do kraja života.
 • Zato što ćemo Vam maksimalno pomoći da se odlučite na koje mesto da odete, ukoliko dođete do naših poslovnica.
 • Ako dođete do nas možete u mirnoj atmosferi i bez žurbe uz kafu ili sok koje Vam naše ljubazno osoblje bude ponudilo, pregledati mnoge fotografije i dobiti mnoge informacije o mestima na koje bi Vas vodili.
 • Ukoliko ste raspoloženi, takođe u našoj agenciji, možete pogledati i neke video snimke o nekim mestima koje smo pripremili za Vas.
 • Od trenutka kada se odlučite da pođete sa nama na letovanje, čitavu organizaciju možete slobodno prepustiti našoj agenciji. Ona će o svemu brinuti umesto Vas i na vreme Vas o svemu obavestiti.
 • Kada krenete na put, tog trenutka naši vodiči brinu o svemu. Prema tome, nema razloga da brinete ni o čemu, Vaš "zadatak" je da uživate u putu, veselju i nezaboravnim trenucima.
 • Takođe, u momentu kada krenete na put sa nama, nikako nemojte zaboraviti da ponesete Vaše foto aparate ili video kamere, jer Vam naša Agencija garantuje da ćete videti fantastična mesta koja ćete poželeti da ovekovečite.


Ako mislite da samo u inostranstvu možete videti ovakve usluge, onda ste potpuno u pravu, jer naša Agencija je iz Grčke. Postoje još mnoge prednosti koje ćete uvideti ako se odlučite da nam poklonite Vaše poverenje i putujete sa nama.

Važno je napomenuti da imate mogućnost redovnog informisanja preko naše E-mail liste. Ovo će Vam omogućiti da se redovno informišete o promenama cena, slobodnim mestima, novim destinacijama, izmenama na našem sajtu, itd.

Ako samo čitate ovu prezentaciju, a ne dođete do nas da zaista osetite sve lepote mesta koje Vam nudimo, kao i kvalitet naših usluga, onda ste uskraćeni za mnoga saznanja. Ma koliko ova prezentacija Vama pokušavala da predstavi našu agenciju, imajte na umu da našu agenciju najbolje predstavljaju naši putnici, a sigurni smo da ako pođete sa nama i Vi ćete postati naš predstavnik


E-MAIL LISTA

 • Postoji mogućnost Vašeg redovnog informisanja preko naše E-mail liste. Ovo će Vam omogućiti da se redovno informišete o promenama cena, slobodnim mestima, novim destinacijama, izmenama na našem sajtu, itd.
 • Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete jedan E-mail gde ćete u subjektu napisati kratko "ZA E-MAIL LISTU". U telu poruke ne morate ništa da pišete. I to je sve. Pošaljite nam jedan mail i od tog trenutka ćete redovno biti informisani o svemu novom preko pošte.
 • Možete se upisati u E-mail listu i tako što ćete nas pozvati telefonom. Na Vaš lični zahtev, mi ćemo Vas upisati u našu E-mail listu.
 • Konačno, postoji mogućnost da sa vremena na vreme posetite naš sajt da bi videli da li ima nešto novo. Ipak, najpraktičnije Vam je da nas pozovete telefonom ili da svratite do nas gde ćete biti najbolje obavešteni o svemu..
Licenca broj OTP 138-2010, članica YUTE, AMADEUS rezervacionog sistema i poseduje IATA medjunarodnu licencu.

Budimo u kontaktu

Turistička agencija Mediteraneo Vam stoji na usluzi i poziva Vas da nas posetite u našim poslovnicama

 • Poslovnica Novi Beograd Bul. Mihaila Pupina 10v
 • Tel: (+ 381 11) 2144 144
 • Email: info@mediteraneo.rs

Najčešća pitanja

Email bilten

Ukoliko želite redovno da primate na Vaš email sve aktuelne informacije o programima i uslugama koje nudimo, unesite vašu email adresu ...

Budite obavešteni iz prve ruke. Nikada ne šaljemo SPAM !