SEGEDIN

Program putovanja
SEGEDIN

Segedin čeka svoje goste koji  žele odmor u mediteranskoj okolini na obali reke Tise na samo dva sata od Beograda.

Program putovanja

Segedin se prvi put pominje 1183. godine posle mongolske invazije kada je kralj Bela Treći zagarantovao status grada. Nalazi se nadomak granice sa Srbijom, na obali reke Tise. Pored Debrecina ima najviše sunčanih dana u Mađarskoj. Evropski grad popločanih trgova i prelepih građevina u kome obavzeno treba posetiti muzej Pik salame i paprike, Opservatoriju i Muzej dvorcu i Botaničku baštu. Iz Beograda do Segedina se može stići za samo dva ipo sata.

HUNGUEST HOTEL FORRAS

HUNGUEST HOTEL FORRAS

Hunguest Hotel Forras 4* se nalazi na obali reke Tise, 10 minuta od centra grada. Hotel ima 196 soba i


Preporučujemo i sledeće programe

 • TERME ČATEZ

  TERME ČATEZ

  Pobegnite u termalni raj. Otkrijte vrtloge vodene zabave.  Preporučujemo porodicama sa decom . Ovde ste dobrodoÅ¡li 365 dana u godini!

 • TERME LAÅ KO

  TERME LAÅ KO

  Čudesna staklena kupola umnožava sunčeve zrake za čarobne trenutke u wellness centru koga odlikuje ljubaznost domaćina i vrhunska ponuda spa tretmana koji su utemeljeni na principima istočnjačkih učenja. 

 • TERME OLIMIA

  TERME OLIMIA

  Terme Olimia je svet termalnih užitaka i najprestižniji wellness u kome ćete probuditi ljubav tokom potpunog opuštanja tela i duše.

 • TERME 3000 MORAVSKE TOPLICE

  TERME 3000 MORAVSKE TOPLICE

  Terme 3000 Moravske Toplice su nadaleko poznate po lekovitoj crnoj termomineralnoj vodi, najvećem golf igralištu, vodenom parku kao i po odličnim wellness uslugama.

 • BLED

  BLED

  Bled vekovima oduševljava turiste iz svih krajeva sveta koji vole prirodne lepote i sportske izazove. Danas ga posećuje na hiljade turista koji sopstvenim očima žele videti čudo prirode – jedinstveno ostrvo koje se nalazi nasred

 • RIMSKE TERME

  RIMSKE TERME

  Rimske Terme su prava oaza prirode

Budimo u kontaktu

Turistička agencija Mediteraneo Vam stoji na usluzi i poziva Vas da nas posetite u našim poslovnicama

 • Poslovnica Novi Beograd Bul. Mihaila Pupina 10v
 • Tel: (+ 381 11) 2144 144
 • Email: info@mediteraneo.rs

Najčešća pitanja

Email bilten

Ukoliko želite redovno da primate na Vaš email sve aktuelne informacije o programima i uslugama koje nudimo, unesite vašu email adresu ...

Budite obavešteni iz prve ruke. Nikada ne šaljemo SPAM !