POVRATAK NA NIVO:

Osiguranje

Uskoro kre─çete na put. Spremili ste sve potrebne bro┼íure i putna dokumenta. Preostaje vam samo da obezbedite odgovaraju─çe osiguravaju─çe pokri─çe kako biste bezbri┼żno u┼żivali u boravku u inostranstvu. To mo┼żete prepustiti nama.

Na stranu što je putno osiguranje obaveza koju putnik mora da ispuni, ali šta je PUTNO OSIGURANJE?
Putno osiguranje pru┼ża Vam potpunu i pouzdanu za┼ítitu dok ste na  putovanju i privremenom boravku u inostranstvu, u slu─Źaju iznenadnih bolesti ili nesre─çnog slu─Źaja. Na taj na─Źin, potpunu brigu o Vama preuzimama Osiguravaju─ça ku─ça.
Tro┼íkovi medicinske, putne i pravne asistencije su veoma visoki u inostranstvu, tako da kupovinom polise putnog osiguranja obezbe─Ĺujete da u slu─Źaju bolesti ili nesre─çnog slu─Źaja navedene tro┼íkove plati osiguravaju─ça kompanija umesto Vas.

Zašto Vam je potrebno osiguranje za vreme puta i boravka u inostranstvu?

Da biste Vama i Va┼íim najbli┼żima u ne┼żeljenim situacijama omogu─çili brzu, efikasnu i profesionalnu za┼ítitu.
U slu─Źaju bolesti ill nesre─çnog slu─Źaja brigu o Vama preuzimaju profesionalci koji sprovode i nadziru Va┼íe le─Źenje i organizuju povratak u zemlju prebivali┼íta.
Tro┼íkovi medicinske asistencije u inostranstvu su izuzetno visoki. Kupovinom polise putnog osiguranja obezbe─Ĺujete da u slu─Źaju bolesti ili nesre─çnog slu─Źaja nastale tro┼íkove umesto Vas plati osiguravaju─ça kompanija. Polisa traje koliko i Va┼ía viza ili boravak a osigurava Vas tokom putovanja i boravka u inostranstvu.


Polisa putnog osiguranja omogućuje Vam da se za vreme svog putovanja u potpunosti opustite jer ste prethodno obezbedili potpunu i pouzdanu zaštitu.

U poslovnicama agencije MEDITERANEO HOLIDAYS mo┼żemo Vam ponuditi polise nekoliko osiguravaju─çih ku─ça. Tarife osiguranja su stvar poslovne politike istih a Meditereneo holidays je samo posrednih u prodaji istih.Budimo u kontaktu

Turistička agencija Mediteraneo Vam stoji na usluzi i poziva Vas da nas posetite u našim poslovnicama

  • Poslovnica Novi Beograd Bul. Mihaila Pupina 10v
  • Tel: (+ 381 11) 2144 144
  • Email: info@mediteraneo.rs

Najčešća pitanja

Email bilten

Ukoliko želite redovno da primate na Vaš email sve aktuelne informacije o programima i uslugama koje nudimo, unesite vašu email adresu ...

Budite obavešteni iz prve ruke. Nikada ne šaljemo SPAM !